Kjøp mephedrone online ... (drtomywunsch@gmail.com)

Mefedron, også kalt 4-metylmetkanatin (4-MMC), eller 4-metylefedron er et syntetisk stimulerende middel. Et sentralstimulerende middel er et psykoaktivt medikament som induserer midlertidige forbedringer i mental og / eller fysisk funksjon. Mephedrone er et entaktogent medikament - en klasse med psykoaktive stoffer som produserer særegne følelsesmessige og sosiale effekter, som ligner på ecstasy (MDMA).

 


Vi tilbyr et bredt spekter av produkter fra de beste laboratoriene i hele verden. Alle produktene våre er 100% autentiske sertifikater og kan leveres lokalt og internasjonalt. Vi legger stor vekt og sikkerhet med 100% garanti for vårt valg av levering og kvalitet på tjenesten. Pålitelighet, kvalitet og kunder, produktsikkerhet er våre mål. Kjøp nå og tilbud kun rabatter til normale priser! På bekostning av å spore til kundene våre når produktene dine er registrert for dem for å spore pakken online og vite den nåværende plasseringen av pakken din til den når leveringsadressen. Våre produkter varierer fra 98-99% renhet.


kjøp 4mmc online,


kjøp mephedron for planting,


Kjøp mephedrone,


Kjøp forskningskjemikalier online,


Bestill via post: ......... (drtomywunsch@gmail.com)

WhatsApp: .......... (+1) 470285 2178)


3-metylmetkanin, også kjent som 3-MMC og 3-mefedron, [1] er et designermedisin fra den substituerte katinonfamilien. 3-MMC er nært beslektet i struktur med det mer vanlige ulovlige stoffet mephedron (4-MMC). 3-MMC har imidlertid fremdeles dukket opp på det rekreasjonsmedisinske markedet som et alternativ til mephedron, og ble først identifisert som solgt i Sverige i 2012 . [2] I motsetning til andre lovlige høyder ble 3-MMC testet og karakterisert i store pattedyr, [3] som ga mye mer kunnskap om det enn det som er kjent om andre syntetiske katinoner. 3-MMC er et monoamintransportsubstrat som kraftig hemmer opptaket av noradrenalin og viser mer uttalt dopaminerg vs. serotonerg aktivitet. [4]


Kjøp 4-FMC,


Kjøp 4-MBC,


Kjøp 4-MEC,


mefedron for årvåkenhet,


mefedron for rastløshet,


Mephedrone for eufori,


Mephedrone for spenning,


Mephedrone for trang til å snakke,


Mephedrone for åpenhet,


Mephedrone for sexlyst,


Mefedron for følelsen av stimulering,


Mephedrone for mer selvsikker, pratsom og våken.


Kontakt oss via mail: ......... (drtomywunsch@gmail.com)

WhatsApp: .......... (+1) 470285 2178)



4-metylmetkanin (4-metyl MC) er en psykoaktiv syntetisk katinon som er identifisert i badesalter og pulver. 1,2,3 2-metyl MC (hydroklorid) er en potensiell stor urenhet i preparater av 4-metyl MC. Som en isomer av 4-metyl MC er det sannsynlig at den har psykoaktive egenskaper og kan i seg selv markedsføres som et designmedisin. De fysiologiske og toksikologiske egenskapene til denne forbindelsen er ikke bestemt. Dette produktet er ment for rettsmedisinske og forskningsapplikasjoner.


Vi har bygget vårt gode rykte, og tilbyr våre kunder en hyggelig og profesjonell shoppingopplevelse, produkter av utmerket kvalitet, kunder og produktsikkerhet til leveringsadressen og garanterer våre kunder ekspresslevering

Comments

  1. 4-metylmetkanin (4-metyl MC) er en psykoaktiv syntetisk katinon som er identifisert i badesalter og pulver. 1,2,3 2-metyl MC (hydroklorid) er en potensiell stor urenhet i preparater av 4-metyl MC. Som en isomer av 4-metyl MC er det sannsynlig at den har psykoaktive egenskaper og kan i seg selv markedsføres som et designmedisin. De fysiologiske og toksikologiske egenskapene til denne forbindelsen er ikke bestemt. Dette produktet er ment for rettsmedisinske og forskningsapplikasjoner.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Achetez Méphédrone, 4-MMC, 3-MMC, 2-MMC, 5-MMC, Crystal meth, amphétamine, achetez 2-Methylmethcathinone, 3-Methylmethcathinone, Methylone à vendre.

Koupit mefedron, 4-MMC, 3-MMC, 2-MMC, 5-MMC, pervitin, amfetamin, koupit 2-methylmethcathinon, 3-methylmethcathinon, methylon na prodej.

شراء Mephedrone، 4-MMC، 3-MMC، 2-MMC، 5-MMC، Crystal meth، amphetamine، شراء 2-Methylmethcathinone، 3-Methylmethcathinone، Methylone للبيع.