Mephedrone, 4-MMC, 3-MMC, 2-MMC, 5-MMC, Crystal meth, amfetamine satın al, 2-Methylmethcathinone, 3-Methylmethcathinone, Methylone satın al.

Mephedrone'u çevrimiçi satın alın ..... (drtomywunsch@gmail.com)

Mephedrone, 4-metilmetkatinon (4-MMC) veya 4-metilefedron olarak da adlandırılan sentetik bir uyarıcıdır. Bir uyarıcı, zihinsel ve / veya fiziksel işlevde geçici iyileştirmeler sağlayan psikoaktif bir ilaçtır. Mephedrone, ecstasy'ye (MDMA) benzer, farklı duygusal ve sosyal etkiler üreten bir psikoaktif ilaç sınıfı olan entaktojen bir ilaçtır.

 


Dünya çapındaki en iyi laboratuvarlardan geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz% 100 orijinal sertifikalardır ve yerel ve uluslararası teslim edilebilir. Seçtiğimiz% 100 garantiyle tedarik ve hizmet kalitesine büyük önem ve güvenlik veriyoruz. Güvenilirlik, kalite ve müşteriler, ürün güvenliği hedeflerimizdir. Şimdi satın alın ve yalnızca normal fiyatlara indirim yapın! Müşterilerimize, ürünleriniz kaydedildikten sonra, paketi çevrimiçi olarak takip etmeleri ve teslimat adresine ulaşana kadar paketinizin mevcut konumunu bilmeleri için takip etme pahasına. Ürünlerimiz% 98-99 saflık aralığındadır.


çevrimiçi 4mmc satın al,


dikim için mephedron satın al,


Mephedrone satın alın,


Çevrimiçi araştırma kimyasalları satın alın,


Posta ile sipariş: ......... (drtomywunsch@gmail.com)

WhatsApp: .......... (+1) 470285 2178)


3-MMC ve 3-mefedron olarak da bilinen 3-Methylmethcathinone [1], ikame edilmiş katinon ailesinden bir tasarımcı ilacıdır. 3-MMC, yapı olarak daha yaygın yasadışı uyuşturucu mefedron (4-MMC) ile yakından ilişkilidir, ancak 3-MMC, mefedrona alternatif olarak eğlence amaçlı uyuşturucu pazarında hala görünmektedir ve ilk olarak 2012'de İsveç'te satıldığı tespit edilmiştir. . [2] Diğer yasal yükseklerin aksine 3-MMC, büyük memelilerde test edilmiş ve karakterize edilmiştir, [3] bu konuda diğer sentetik katinonlar hakkında bilinenden çok daha fazla bilgi sağlamıştır. 3-MMC, norepinefrin alımını güçlü bir şekilde inhibe eden ve serotonerjik aktiviteye karşı daha belirgin dopaminerjik aktivite gösteren bir monoamin taşıyıcı substrattır. [4]


4-FMC satın alın,


4 MBC satın alın,


4-MEC satın alın,


uyanıklık için mephedrone,


huzursuzluk için mephedrone,


Öfori için Mephedrone,


Heyecan için Mephedrone,


Konuşma dürtüsü için Mephedrone,


Açıklık için Mephedrone,


Cinsel dürtü için Mephedrone,


Mephedrone uyarılma hissi için,


Daha kendinden emin, konuşkan ve uyanık olmak için Mephedrone.


Bize posta ile ulaşın: ......... (drtomywunsch@gmail.com)

WhatsApp: .......... (+1) 470285 2178)



4-Methylmethcathinone (4-metil MC), banyo tuzlarında ve tozlarında tanımlanan psikoaktif bir sentetik katinondur. 1,2,3 2-metil MC (hidroklorür), 4-metil MC preparatlarında potansiyel bir ana safsızlıktır. 4-metil MC'nin bir izomeri olarak, psikoaktif özelliklere sahip olması muhtemeldir ve kendisi bir tasarım ilacı olarak pazarlanabilir. Bu bileşiğin fizyolojik ve toksikolojik özellikleri belirlenmemiştir. Bu ürün adli tıp ve araştırma uygulamaları için tasarlanmıştır.


Müşterilerimize hoş ve profesyonel bir alışveriş deneyimi, mükemmel kalitede ürünler, müşteriler ve teslimat adresine ürün güvenliği sunarak mükemmel itibarımızı oluşturduk ve müşterilerimize ekspres teslimat garantisi verdik.

Comments

  1. 4-Methylmethcathinone (4-metil MC), banyo tuzlarında ve tozlarında tanımlanan psikoaktif bir sentetik katinondur. 1,2,3 2-metil MC (hidroklorür), 4-metil MC preparatlarında potansiyel bir ana safsızlıktır. 4-metil MC'nin bir izomeri olarak, psikoaktif özelliklere sahip olması muhtemeldir ve kendisi bir tasarım ilacı olarak pazarlanabilir. Bu bileşiğin fizyolojik ve toksikolojik özellikleri belirlenmemiştir. Bu ürün adli tıp ve araştırma uygulamaları için tasarlanmıştır.


    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Achetez Méphédrone, 4-MMC, 3-MMC, 2-MMC, 5-MMC, Crystal meth, amphétamine, achetez 2-Methylmethcathinone, 3-Methylmethcathinone, Methylone à vendre.

Koupit mefedron, 4-MMC, 3-MMC, 2-MMC, 5-MMC, pervitin, amfetamin, koupit 2-methylmethcathinon, 3-methylmethcathinon, methylon na prodej.

شراء Mephedrone، 4-MMC، 3-MMC، 2-MMC، 5-MMC، Crystal meth، amphetamine، شراء 2-Methylmethcathinone، 3-Methylmethcathinone، Methylone للبيع.